Stilte. Een absolute must in elke keuken.

Dankzij een jarenlange ervaring in het domein van geluiddemping slaagt Novy erin storende geluiden weg te nemen bij One. De speciaal geselecteerde motor, het geïntegreerde geluiddempingsysteem en de slimme constructie zorgen ervoor dat zelfs het meest verfijnde muziekstuk tot zijn recht komt, terwijl de dampkap werkt.

Efficiëntie.
De drijfveer van elke kok.

De ventilatietoren van One bevindt zich te midden van de actie, vlakbij uw kookpotten. Hierdoor worden alle dampen en geurtjes snel en krachtig afgevoerd. Omdat Novy niets aan het toeval overlaat, werd elk detail tot in de puntjes bestudeerd. Hierdoor wordt elke keer weer het beste resultaat gegarandeerd.

Buitengewoon aantrekkelijk. Ook wanneer u kiest voor recirculatie.

In een energievriendelijke woning wordt vandaag vaak een dampkap met recirculatie geplaatst. Op deze manier gebeurt er geen afvoer meer van opgewarmde lucht naar buiten, waardoor energie bespaard wordt.
De monoblockfilter van Novy zorgt voor een efficiënte en stille verwijdering van dampen, geuren en vetten.

Een ruimte zoals u ze zich had voorgesteld.

Door One naadloos te integreren in het werkblad, verdwijnen alle storende visuele elementen uit het zicht. Verder zijn zowel de kookplaat als de bovenkant van de ventilatietoren uitgevoerd in zwart opaak glas, en worden de vetfilters aan het oog onttrokken dankzij zwarte luchtgeleiders. Hierdoor gaat One volledig op in z’n omgeving.

Meer over de kookplaat