One. Bijzonder aantrekkelijk.

One. Dampkap en kookplaat in één.

Met One verlegt Novy haar standaard op vlak van slimme keukenventilatie oplossingen. Dit is de voorbode van een gloednieuwe generatie keukenoplossingen, die op een totaal andere manier omgaan met design, ergonomie, ruimte en efficiëntie.

Dampkap en kookplaat worden gecombineerd in één bijzonder aantrekkelijk toestel. Bijzonder omwille van z’n krachtige werking, aantrekkelijk door het stijlvolle, discrete design. Dankzij One maakt u van uw keuken een sfeervolle leefruimte, waar u ongestoord kunt genieten van fijn gezelschap en lekker eten.

One. Keukenventilatie. Discreet, stil en efficiënt.

Met One geeft Novy het begrip dampkap een volledig nieuwe definitie. Dit technologische hoogstandje biedt u niet alleen topprestaties, maar verbaast vooral dankzij z’n ingenieuze concept en design. De ventilatietoren van One bevindt zich immers pal tussen de vier kookzones, en verdwijnt haast onzichtbaar in de kookplaat wanneer hij niet in gebruik is. En dit biedt heel wat voordelen.

Keukenventilatie

One. Kookplaat. Krachtig, intelligent en flexibel.

Niet alleen met het revolutionaire ventilatiesysteem van One verandert Novy de spelregels. Het compromisloze streven naar innovatie vertaalt zich ook in de kookplaat, door de integratie van de allernieuwste technologieën. Het resultaat is een kookervaring zonder voorgaande, waarbij u snel en efficiënt de lekkerste gerechten op tafel tovert.

Kookplaat